Kamera + älsklingskille + älsklingshäst

Bilder kommer! Vi är nu på väg hem från fotografering och några timmar i stallet, båda mina favoriter på samma plats. Myyyys!!!


New Look

Under våra Paris dagar så besökte vi ett undergjordiskt shoppingcenter, Forum des Halles heter det. Det var ganska så stort och de fanns massa butiker, bland annat Mango, Sephora, Zara, H&M och sedan några franska butiker. En butik jag hade läst om var New Look, vilket lät lovande. Väl inne i butiken blev jag helt till mig haha, det fanns SÅÅ mycket fint. De hade så många fina väskor, så mycket fina smycke, så mycket fina skor, så mycket fina kläder och så mycket fina småsaker. Verkligen ett tips till er som vill shoppa fina saker till bra priser!
 
Hittade minst 4 väskor jag verkligen ville ha, men tillslut blev det den här under. Tycker den är hur fin som helst! Sen köpte jag även två andra saker ni ska få se någon annan dag. Efter att ha hittat väskan och de andra sakerna fick jag gå till kassan direkt och inte kolla runt mer för då hade jag nog hittat lite för mycket hehe. 
 
 

Fixar förmiddag

Äntligen liiiiite svalare ute! Eller det är fortfarande väldigt varmt men de blåser åtminstone idag, härligt! Jag har precis kommit hem i från stan, hade en del att ta tag i så drog ner en runda och fixade allt. Bland annat var jag på Arbetsförmedlingen och skrev in mig, bra start! Hämtade även ut ett paket, vad som fanns där i får ni se senare.
 
Sen behövde jag en liten belöning och lite andra små nödvändiga saker, så ett stopp på H&M blev det. Ett nytt nagellack från Loréal Paris hade jag förtjänat och sen slank de med en ny pennväsare till sminkpennorna samt en nagelfil, de jag har glömmer jag alltid att ta med hem till Jakob så det blir lite knepigt när man står där och ska fylla i ögonbrynen och pennan inte har någon udd.. 
 
Snart dags för lunch och senare idag ska jag och Jakob till Granngården och sedan till Divan. Divan ska göras extra fin och så ska vi gå en promenad med henne samt ta massa fina bilder! Ska bli riktigt kul, länge sedan man fotade fina bilder på skruttan. Ska försöka skriva lite om dagarna i Paris också, och visa ännu mer bilder såklart! 
 

5 av 5 stjärnor

Godmorgon, tänkte jag skriva men klockan har ju hunnit bli elva redan. Jag är hemma hos mamma på landet nu en sväng tisdag-onsdag. Rätt skönt faktiskt men däremot är det så himla varmt i mitt rum och väldigt mycket insekter så det var inte lätt att sova, det är i och för sig lika varmt i sovrummet hos Jakob, hemskt. 
 
Paris resan får verkligen 5 stjärnor av 5 möjliga. Vi ville uppleva så mycket som möjligt under våra fyra dagar där så vi har gått otroligt mycket under dagarna och det har vart så himla varmt. Men vi har fått se såååå mycket! Alla de största sevärdigheterna som Eiffel tornet, Triumfbågen, Notre Dame, Camps Elysee, Louvren och Louvrentriangeln samt Mona Lisa, alla lyxbutiker längst Saint Honoré och mycket mer. Alla gator är så vackra och mysiga i Paris, husen med krumelurer och franska balkonger och den underbara floden Seine med alla fina broar. 
 
Första resan utan föräldrar, och tillsammans med enbart pojkvännen. Det gick utmärkt och det var så mysigt! Kan inte tacka Jakob nog för att han gav mig en så fin studentpresent! ♥ 
 
Idag väntar en lugn dag, i eftermiddag ska jag tillbaka till stan och Jakob igen. Innan dess är planerna inte många, ska försöka fixa en ny header bara. Vi hörs senare! 
 
 

Paris var exakt lika underbart som man kan tänka sig

Här kommer första smakprovet. Paris är verkligen en otroligt fin stad, jag är kär! 

Fyra dagar i Paris och över 1300 bilder med oss hem

Nu - hem och sova i våran egna stora säng! 
 

Grillkvällar och solnedång

I fredags var en så mysig dag! Vi låg och solade och läste våra nya böcker hela dagen, innan de var dags för middag. Jag gjorde enligt mig den godast salladen, enkel och bara goda saker i! Tycker inte om bland och sånt tjafs längre. Medan jag skärde grönsakerna så hade jag iPaden som sällskap och kollade på svindyra slott, herrgårdar, stora hästgårdar och stora drömhus bara för att det är så roligt, tänk att man kan bo sådär?! 

Jakob skötte grillen med laxen, och allt blev jätte gott! Vi avslutade kvällen med en fotopromenad uppe på en stor kulle, fint med solnedgång och perfekt ljus! Fotar nästintill allt som finns nu med testkameran, så Jakob suckar lite åt mig ibland när han absolut inte får börja äta eller lägga upp maten fult för att jag ska fota haha.

 

Nystart

Hej och välkomna! Ni som hängt med tidigare märker nog att de skett en stor förändring på min blogg? Jobbade med att flytta inlägg, byta design och göra en header i några timmar igår förmiddag vilket gav resultat. Nu kan jag göra en omstart vilket känns toppen! Headern är bara tillfällig dock.
 
Jag har precis ätit frukost och sitter nu och överför bilder från kameran (är testpilot till en Samsung NX30 just nu, jätte roligt! Gå in på smartson.se om ni vill läsa mer om kameran och testpiloternas åsikter) och lyssnar på en podcast, mysigt! Inatt börjar min pojkväns, Jakob, och min resa till Paris. Som jag längtat! Fick resan av honom i studentpresent, ett drömpresent. Så idag ska det packas och fixas, ska även städa huset och hoppas även hinna med en tur till stallet där jag håller på att tvätta alla Divans smutsiga saker och så måste Divis och jag ta ett hejdå-snack. 
 
Ha en toppen dag allesammans så hörs vi senare! 
 
Fina fuxen igår! Hon trivs så bra med att gå ute dygnet runt hela sommaren, nu börjar dock gräset torka bort...