Paris - dag 2

Dag 2 i Paris började med att vi vaknade innan klockan var åtta då brandalarmet gick igång på hotellet. Eftersom dagen kom igång tidigt så hann vi med riktigt mycket! Hotellfrukosten var däremot ingen höjdare, men att äta croissanter med nutella i varje morgon var rätt perfekt det också haha. 
 
 
Vi promenade iväg längst med floden ännu en gång och kom till den kända kärleksbro, Pont des Arts. Där hängde vi ett hänglås och kastade tillsammans i nycklarna i vattnet. Vi har faktiskt redan hängt fast ett lås på en bro, fast då i Västerås på vår ett årsdag. Så nu har vi två lås på två helt olika broar. Sen gick vi vidare till det stora museumet Louvren, men höll oss på utsidan då kön var så lång. Kollade in glaspyramiden samt åkte parisehjul vilket jag tyckte var hemskt haha. Så läskigt! 
 
 
Sen promenader vi längst med den kända gatan Champs Elysées, och spanade in i lite butiker. I slutet av den långa gatan kom vi fram till Triumfbågen, och gick sedan och åt lunch. Åt en så himla god sallad, lätt min favorit haha! Fortsatte sedan vår promenad mot Eiffeltornet. Och tog sedan trapporna upp de två första våningarna för att sedan åka hissen längst upp. Alltså vilken utsikt!! Så fint och helt magiskt. De fanns en champange bar längst upp så vi var såklart "tvugna" att skåla i champange. 
 
På kvällen åt vi lite senare då vi var till hotellet och vilade en stund efter vår långa vandring under dagen. Vi åt entrecote, drack vin och pratade om livet och framtida resedrömmar, avslutade med en promenad längst floden i mörkret. 
 
Den här dagen tog vi dock så otroligt mycket bilder att det får bli ett "Paris - dag 2 bilder" inlägg också! 
 

Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: