Paris - dag 4

Dag fyra var söndagen och det var dags att packa ihop och checka ut, men vi lämnade kvar väskorna på hotellet för att kunnat ta till vara på dagen eftersom vi inte åkte hem förens på kvällen. Så vi gick upp mot gatorna där vi var igår, kollade om köpcentrumet var öppet vilket det inte var. Kanske tur annars hade jag väl kommit hem med någon mer väska haha. Spanade in alla stängda lyxbutiker igen och letade sedan upp en matbutik och köpte med oss picknick material och gick till Louvren museét och satt utanför i skuggan och picknickade. 

 
När vi var klara hade vi tid över innan de var dags att ta sig tillbaka till hotellet och börja färden mot flygplatsen, så vi gick in på Louvren och han kolla på en del statyer och tavlor, och såklart Mona Lisa innan vi var tvunga att gå. Alltså Mona Lisa är verkligen inte speciell egentligen, men de var väl kul att se bara för att det blivit en så stor grej att man ska se henne om man är där. 

Tour de France finalen var ju på söndagen, så de var extra mycket folk och avspärrningar överallt. 
På vägen hem innan vi hittade en taxi så passerade vi en djuraffär vi var tvugna att kika in i, och djuren var såååå söta!!! Hunden på bilden här nedan ville jag plocka med mig hem på momangen. Och ja, det är tråkigt att de tvingas bo i såna här små glasburar tills någon köper dem. 
 
Tog tåget till flygplatsen och sen hade vi lite tid där, som gick otroligt snabbt ändå. Regnet började falla över Paris precis när vi gick på planet, så vi hade verkligen tur med vädret! Inte en droppe regn, däremot nästan lite för varmt ibland för att gå så mycket, hehe. 
 

Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: